MENU

Betonnen keukens

Stoer, robuust en stijlvol. Dat is hoe we de betonnen keuken omschrijven. Beton wordt op maat gegoten, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. De vorm, maat, kleur en afwerking kan tot in detail worden afgestemd op je keukenwensen. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Bekijk onze betonnen keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

De keuken in beton gegoten

De betonnen keuken kan verschillende stijlen vertegenwoordigen. Van industrieel chique tot landelijk robuust. Beton heeft zijn weg helemaal gevonden naar het keukenontwerp en geeft keukens een unieke persoonlijkheid.

Beton heeft een ruw en stoer karakter. Het materiaal bevat natuurlijke onvolkomenheden en juist dat geeft een keuken of keukenblad charme.

De mogelijkheden van de betonnen keuken

Ieder stuk beton is anders, ieder betonnen keukenblad is anders. Dat maakt dat je met een betonnen keuken áltijd een unieke keuken hebt. Beton is een steenachtig materiaal, wat goed combineert met andere natuurlijke materialen zoals eiken.

Beton wordt op maat gegoten, wat eindeloos veel mogelijkheden creëert. Er zijn verschillende kleurmengingen mogelijk, maar ook qua vormen zijn er talloze opties. Los van de vormen, kleuren en maten heeft beton ook diverse mogelijkheden op het gebied van afwerking. Kies je voor een gladgeschuurde bovenlaag, terwijl het blad aan de zijkant nog ruw is? Of laat je de grovere looks ook aan de bovenkant doorwerken? Een bovenlaag met ruwe looks voorzien van betonstrepen is ook mogelijk. In onze showroom laten wij je graag de mogelijkheden zien.

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Betonnen keuken BY SENSA

Iedere keuken van BY SENSA keukens is met de grootst mogelijke zorg ontworpen, helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Onze vakmannen gaan pas over op productie als alles klopt. Tijdens de productie van je betonnen keuken leveren verschillende vakmannen hun ambachtelijke kunsten

Timmermannen, steenhouwers en spuiters doen een voor een waar zij het beste in zijn. Zo ontstaat de mooiste keuken die het pronkstuk vormt van je woning. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden