Je bent hier:

Onze industriële keukens met úw persoonlijke touch

Het industriële design is de laatste jaren sterk aan populariteit toegenomen. En de rauwe tinten zijn ook niet onopgemerkt gebleven bij keukenliefhebbers. Praktisch iedereen vindt wel íets interessants aan industriële keukens. Zijn het de grove afwerkingen niet, dan is het wel het onbewerkte materiaal, de ruige apparatuur, of de RVS-handgrepen die zo mooi contrasteren op de donkere keukenkasten. Wat het ook is, iedereen heeft een eigen idee bij de look and feel van een industriële keuken.

BY SENSA gaat samen met u opzoek naar díe industriële kenmerken die u aanspreken. Hebben we deze gevonden, dan smelten we deze vervolgens samen tot een industrieel keuken design waar er maar één van is. Een one of a kind keuken die uw persoonlijke smaak representeert en past bij de rest van uw interieur. BY SENSA creëert haar keukens, van klein tot groot, altijd met een persoonlijke touch. Ook voor u, gegarandeerd.

Industriele keuken | BY SENSA in Heteren

Werkplaats met een fijne touch

De industriële keuken is natuurlijk de plek waar u uw maaltijd bereidt, maar boven alles is de industriële keuken een werkplaats. Het ontwerp straalt dat volop uit. Robuust materiaal in grove vormen en ruig vormgegeven constructies. Aan alles mag gezien worden dat er in een keuken gewerkt mag worden.

 

Ruig industrieel, doch chique

Lasnaden die duidelijk zichtbaar zijn, metalen klinknagels die de show stelen en ruw afgewerkte constructies. Dat is wat u ziet. Dat is wat u krijgt. Het is gelijk waar de industriële keuken voor staat, ruig en eerlijk.

 

Ziet u een industriële stijl helemaal zitten? Wilt u uw droomkeuken ook uitgeschetst hebben? Kom dan langs in onze showroom voor inspiratie en een schets.

Industriële design keukens met rauwe en eerlijke tonen

Belofte BY SENSA


Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Onze industriële keukens

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social