MENU

Industriële keukens

Rauwe en eerlijke tonen. Grove afwerkingen. Contrasterende detailleringen. De industriële keuken van BY SENSA is een robuuste werkplaats met een creatieve touch. Het is een keuken die staat voor imperfecte perfectie. Een keuken die je persoonlijke smaak representeert.

Bekijk onze industriële keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Industriële keukens van BY SENSA

De industriële keuken is intrigerend om naar te kijken. Van grove afwerkingen en onbewerkte materialen, tot contrasterende kleuren en ruig vormgegeven constructies. Alles aan deze keukenstijl mag gezien worden.

BY SENSA ziet de industriële keuken als een robuuste werkplaats. Een werkplaats met rauwe en eerlijke tonen, waar heerlijk gekookt kan worden. Met het ontwerpen van je industriële droomkeuken kijken we altijd naar het totaalplaatje. Lichtinval, aankleding, omgeving, gebruiksplezier, decoratie. Alles moet met elkaar kloppen omdat je alleen dan de enige juiste keuken krijgt.

Met robuuste materialen, natuurlijke kleuren en een strakke indeling ontwerpen én vervaardigen we je droomkeuken. Het gehele proces hebben we in eigen beheer, waardoor we je verzekeren van hoogwaardige kwaliteit en service.

Een keuken van BY SENSA is altijd uniek maatwerk. We realiseren een keuken die past bij je wensen én bij je huis. Ons doel is de keuken van je (culinaire) dromen te realiseren. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

industriele keuken by sensa keukens zwart kookeiland
industriele keuken by sensa keukens kookeiland
industriele keuken by sensa keukens fornuis
industriele keuken by sensa keukens staal

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Recente artikelen

Keuken tips

Deze handgemaakte greeploze keuken met marmer keukenblad heeft niet alleen een exclusieve uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.
zwarte-landelijke-keuken-bysensakeukens-werkblad

Keukens met japandi stijl

Is het geen plaatje? Deze zwart keuken met wit blad heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Keukentrends 2023

Deze handgemaakte greeploze keuken met marmer keukenblad heeft niet alleen een exclusieve uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden