MENU

Japandi keukens

Rust. Loop een Japandi keuken van BY SENSA binnen en je voelt rust. Natuurlijke materialen versterken contrasterende elementen. Eenvoud en minimalisme staan centraal. Het is een keuken waar sereniteit ontstaat door perfectie.

Bekijk onze Japandi keukens

Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Japandi keukens van BY SENSA

De Japandi keuken is dé keukentrend van dit moment. Deze trend transformeert de Japanse- met de Scandinavische stijl tot één sereen geheel. De japandi keuken staat voor een rust en sereniteit, die zelden zo duidelijk in een keukenstijl naar voren kwam.

De oase van rust in de japandi keuken wordt gecreëerd door een samensmelting van indeling, licht en materialen. We maken gebruik van verschillende natuurlijke materialen, zoals hout en bamboe. We laten de typische japandi kleurstellingen terugkomen.

We kiezen voor unieke detailleringen, zoals een houten lambrisering van smalle latjes. Met vergaande zorgvuldigheid en met oog voor detail ontwerpen en vervaardigen we je japandi droomkeuken. BY SENSA creëert 100% custom made keukens. Volledig op maat. Dat zorgt er voor dat we echt de keuken realiseren die aansluit bij jouw woonwensen en smaak. En die keuken schetsen we graag vrijblijvend voor je uit in onze keukenshowroom. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden