MENU

Keukens met nis

Keukentrend 2024

Een trend die we veel terugzien in design keukens is de nis. Keukens met nis zijn ongekend populair. Het is een mogelijkheid om extra ruimte te creëren. Een mogelijkheid om de stijl van de woning in de keuken door te trekken.

Bekijk onze keukens met nis

Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Keukens met nis van BY SENSA

Een keuken met nis geeft je extra ruimte in de keuken. Ruimte die je kan gebruiken voor het neerzetten van decoratie. Wat we regelmatig in de keuken met nis ook terugzien, is dat de nis wordt ingezet als koffiehoekje met luxe koffieapparatuur. Genoeg praktisch voordeel!

Naast praktisch voordeel heeft deze keukentrend ook esthetisch voordeel te bieden. Een nis is een uitsparing in de muur, waarbij een deel van de muur dieper komt te liggen. Dit geeft een keuken een speels karakter en een bepaalde gelaagdheid. Samen zorgt dit voor een prachtig en praktisch eindresultaat.

Een nis is niet gebonden aan een specifieke keukenstijl. Met het ontwerpen van je nieuwe keuken, denken we de indeling van je keuken tot in detail uit. Daarbij verwerken we de nis zo in het design, dat deze optimaal uitkomt. Door te kiezen voor bepaalde materiaalkeuzes of kleurnuances, laten we de nis aansluiten bij de keukenstijl die je voor ogen hebt. Droom je van een stijlvolle designkeuken met nis? Maak van je droom werkelijkheid en kom vrijblijvend langs in onze showroom.
Keuken met nis by sensa keukens houtlook
Keuken met nis by sensa keukens wijnkoeler
Keuken met nis by sensa keukens zwart
Keuken met nis by sensa keukens koper kleur

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden