Je bent hier:

Ontdek en ervaar het verschil in ons Keuken Experience Center

Bezoek het BY SENSA Keuken Experience Center om te voelen, te zien en te beleven met welke passie & creativiteit onze BY SENSA keukens worden gecreëerd. Raak er geïnspireerd door de designs van onze – stuk voor stuk – handgemaakte keukens. U krijgt er een keukenwereld aan inspiratie! Van strakke moderne keukens met landelijke houttonen tot rauwe industriële keukens met blinkend afgewerkt design. Kom in verbinding met de keukencreaties geschept door het BY SENSA vakmanschap. Letterlijk.

Want door een bezoek te brengen aan ons keuken experience center zal u het verschil echt ervaren. Het verschil tussen mooie keukens en handgemaakte keukens van buitengewone klasse. Dat is het streven. Altijd en tot in de kleinste details. Want handgemaakte keukens vergen aandacht. De aandacht die u en uw nieuwe keuken verdienen. En die wij u met veel genoegen geven. U droomt en wij maken waar.

Handgemaakte designkeukens

BY SENSA keukens zijn uniek. Niet één keukendesign is hetzelfde. Dat komt omdat BY SENSA alleen keukens ontwikkelt die passen bij uw persoonlijke smaak, uw specifieke wensen en honderd procent in cohesie zijn met de stijl van uw woning. Iedere keuken, van klein tot groot, allemaal hebben ze een persoonlijke touch. Om dit tot in de perfectie af te werken, fabriceert en ontwikkelt BY SENSA al haar keukens in eigen beheer. Én volledig met de hand. Alles is handgemaakt maatwerk. Alleen zo bent u gegarandeerd van een schitterend resultaat en de allerhoogste kwaliteit. 

De handgemaakte kwaliteit van BY SENSA keukens uit zich op vele vlakken. Zichtbaar of niet, merkbaar is het altijd. Dat heet duurzame klasse. Iedere stap in het proces naar uw nieuwe keuken wordt met toewijding, achtzaamheid en zorg voltooid. Dat begint al bij het maken van de eerste handgemaakte schetsen in ons keuken experience center. Maar ook de selectie, bewerking en plaatsing van de eikenhouten, marmeren of stalen elementen verloopt met uiterste precisie. En voor iedere stap en ieder onderdeel zijn het de vakmannen die het verschil maken. Eigen meubelmakers, steenhouwers, spuiters en monteurs.. Hun vakmanschap maakt het verschil tussen een keuken en een handgemaakte designkeuken van BY SENSA. Buitengewone klasse is wat u rest.   

Een keuken is een belangrijk middelpunt in uw woning en dat weten wij bij BY SENSA Keukens. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een klantgerichte aanpak. Alleen als u volkomen tevreden bent, zijn wij dat ook. Service en nazorg zijn bovendien een belangrijk onderdeel van de BY SENSA ervaring. Hier hechten wij veel waarde aan.

High-end keukenapparatuur voor eerlijke prijzen

keukenapparatuur webshop | BY SENSA KEUKENS

De markt van tegenwoordig staat meer in het teken van internet dan ooit. Het maakt de markt voor iedereen transparant. Een prijsvergelijking op het gebied van keukenapparatuur heeft u binnen enkele klikken gemaakt. Dat beseffen wij heel goed bij BY SENSA. Natuurlijk is keukenapparatuur van grote toegevoegde waarde in uw nieuwe keuken. Kiezen voor goede hoogstaande keukenapparatuur van een A-klasse merk kan het verschil betekenen tussen fijn koken of op voortreffelijke wijze koken.  Uw nieuwe keuken voorzien van apparatuur van A-merken is dus van essentieel belang, maar tegelijkertijd wilt u niet teveel betalen. Logisch! BY SENSA garandeert dat u niet teveel betaalt voor uw keukenapparatuur: eerlijke en competitieve prijzen. Wij houden niet van ‘snelle handel’. Wel van een aanpak waarin uw wensen centraal staan.

Altijd 1 vast aanspreekpunt

Keukens zijn persoonlijke creaties. Creaties die in de basis gevoed worden door uw eigen smaken, stijlen en wensen. Creaties geaccentueerd en verfijnd worden door onze jarenlange ervaring en passie voor het ontwerpen van droomkeukens. Zo ontstaan BY SENSA keukens. Binnen dit traject, van eerste schets tot aan montage van de laatste handgreep, is het fijn om altijd een vast aanspreekpunt te hebben die precies weet wat er besproken en afgesproken is. U begrijpt elkaar. Daarom heeft u vanaf het moment van oriëntatie tot en met montage altijd 1 vast aanspreekpunt bij BY SENSA Keukens.

Aandacht staat bij BY SENSA Keukens op de eerste plek. Omdat BY SENSA maatwerk keukens verkoopt nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen zo goed mogelijk te inventariseren en u te adviseren in de mogelijkheden die er zijn. Er wordt veel aandacht besteedt aan het maken van een creatief ontwerp. Ook na de verkoop blijft uw adviseur uw aanspreekpunt. Korte lijnen en moeiteloze communicatie zijn het resultaat. Zowel tijdens de productie, montage, oplevering, service en nazorg. U kunt altijd terecht bij uw vaste aanspreekpunt. 

Een BY SENSA specialist adviseert u persoonlijk om keukenapparatuur te kiezen die u het beste past. Dat begint in het Keuken Experience Center, waar een breed assortiment aan keukenapparatuur staat opgesteld van Gaggenau, Siemens, Neff, Miele en Liebherr en Quooker. Probeer, voel en ervaar hier de voordelen die deze topklasse keukenapparatuur ú te bieden heeft. En heeft u een keuze gemaakt? Dan vindt de montage plaats door onze specialisten. Vanzelfsprekend zijn alle denkbare garanties inbegrepen. Een garantie waar u misschien nog niet aan had gedacht, maar die zeker niet minder van toepassing is, is dat BY SENSA u garandeert een keuken te creëren waarin u zich thuisvoelt. Dat beloven we.   

Kennismaken met onze keuken specialisten? Alwin van ’t Hul en Ruben Strijbis staan klaar voor een persoonlijk advies en een maatwerk schets op weg naar uw nieuwe droomkeuken.

Keuken experience center in Midden-Nederland

Keuken Experience Center BY SENSA KEUKENS

In het Keuken Experience Center krijgt u de wereld aan inspiratie. U treft er een grote collectie opstellingen handgemaakte keukens. Van landelijk tot industrieel, van klassiek tot modern en alles daar tussenin. Naast deze (combinatie van) keukenstijlen laten onze adviseurs u graag de mogelijkheden zien op het gebied van materialen, afwerkingen en kleuren. Welke unieke keukenwens u ook heeft, na een bezoek aan ons Keuken Experience Center zult u ervaren dat geen wens voor ons te bijzonder is. Dat maken wij graag direct merkbaar door een schets op maat te maken. Helemaal uniek. Helemaal afgestemd op uw smaak en onze ervaring!    

Bij een moderne keuken hoort vanzelfsprekend high-end keukenapparatuur. Ook op dit gebied laat BY SENSA niets te wensen over. Alleen de beste merken krijgen een plek in ons Keuken Experience Center. Zo vindt u er keukenapparatuur van A-merken als Gaggenau, Miele, Siemens en Neff. Allemaal gemonteerd en startklaar voor uw komst.

 

Bereikbaarheid

Wilt u een bezoek brengen aan BY SENSA? Het Keuken Experience Center is zeer centraal gelegen in Nederland en prima te bereiken per auto. Op een steenworp afstand van de A50, ter hoogte van Heteren, bereikt u binnen no-time een keukenwereld boordevol inspiratie en passie. Het avontuur naar uw nieuwe handgemaakte keuken begint daar. Wij heten u graag van harte welkom!

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social