MENU

Ronde keukens

Keukentrend 2024

Ronde vormen in het interieur zijn helemaal in, ook in de keuken. De ronde keuken doorbreekt strakke lijnen, brengt zachtheid en geeft een warme uitstraling. Hoe rond je je keuken maakt, is aan jou. De mogelijkheden zijn eindeloos; van een rond gevormd kookeiland tot afgeronde hoek kasten. BY SENSA ontwerpt en realiseert de ronde keuken waarin jij je thuis voelt.

Bekijk onze keukens

Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Ronde keukens van BY SENSA

Je keuken moet zo mooi zijn, dat hij midden in de kamer kan staan. Om die pure schoonheid te bereiken zoeken we de grenzen op. Eén van die grenzen kan de toevoeging van ronde vormen zijn. In de vorm van een volledig ronde keuken of in de vorm van een keuken met ronde accenten.

Een ronde keuken kan een rond kookeiland of rond lopende keukenkasten bevatten. Niet in iedere ruimte komt deze keukenvorm tot zijn recht, maar in bepaalde ruimtes kan dit een heel krachtig en intrigerend effect hebben.

Wat we vaker terugzien bij de ronde keuken trend is een keuken met ronde accenten. De basis van de keuken is dan rechthoekig, en deze verfraaien we met ronde elementen. Deze elementen ontwerpen we op maat voor je nieuwe keuken, zodat er een tot op de millimeter kloppend geheel ontstaat.

Droom je van een stijlvolle ronde design keuken? Maak van je droom werkelijkheid en kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden