MENU

Keuken­apparatuur voor de professionele thuischef.

Gaggenau is de crème de la crème van de keukenapparatuur. Elk detail is in de hoogste kwaliteit vervaardigd. Alles bij Gaggenau is met de hand afgewerkt. Daarmee vertoont het DNA van het merk en BY SENSA veel raakvlakken. Een BY SENSA keuken is volledig handgemaakt. Waarborg je authenticiteit en kwaliteit, zonder compromissen te sluiten? Ga je voor niets minder dan perfectie? Dan is dit jouw merk!

“The difference is Gaggenau”

Gaggenau is de hoogste norm

Eén van de luxe merken op het gebied van keukenapparatuur van BY SENSA Keukens is Gaggenau. Het exclusieve merk is pas tevreden met een nieuwe ontwikkeling als het product voldoet aan de hoogste norm. En de norm voor deze apparatuur ligt bijzonder hoog. Gaggenau keukenapparatuur is innovatief, esthetisch zeer fraai afgewerkt en kan elke culinaire uitdaging aan.

Perfectie en superieure finesse

Alle producten doen precies wat een chef du cuisine van ze verlangt. Veel of weinig ervaring; je kunt ermee lezen en schrijven. Behoud de controle en bereid ieder gerecht met die finesse en unieke persoonlijke touch die je van tevoren in gedachten had. 

Serveer gerechten uit precies zoals je voor ogen had. Gaggenau keukenapparatuur laat je niet in de steek. Ook op esthetisch vlak gaat de keukenapparatuur verder. Kenmerkend zijn het minimalisme en de strakke designs met oog voor detail.

Het Gaggenau aanbod

In de BY SENSA showroom zijn de Gaggenau keukenapparaten te bewonderen. Kies uit diverse ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen, koffiezetapparaten en meer. De Gaggenau keukenapparatuur past zonder twijfel perfect in je handgemaakte BY SENSA keuken.

Een culinair avontuur met Gaggenau

Een geweldig culinair avontuur, in stijl gepresenteerd. Dat is wat Gaggenau belooft, wat de kok verwacht en wat de gasten zullen ervaren. Uitzonderlijke vormgeving, kwaliteit en functionaliteit hoeven niet in de weg te staan van een geweldige uitstraling. Ze staan voor geraffineerde technologie en een solide ontwerp.

De Gaggenau keukenapparatuur biedt het oog een strakke, minimalistische vormgeving en de kok geweldige controle en functionaliteit. Open een ovendeur, draai aan een knop van uw kookstel, druk op een toets van uw Gaggenau oven, ervaar het verschil. Gaggenau is in de showroom van BY SENSA uitgebreid aanwezig.

Koken wordt genieten

Met Gaggenau keukenapparatuur wordt koken pas echt genieten. In het hele proces staat de apparatuur je bij. Van voorbereiding tot aan afwas. En of je nu gaat bakken of koken, vriezen of koelen, reken op de aantrekkelijke en intuïtieve mogelijkheden van Gaggenau. Aan alles is gedacht. Bij ieder detail, iedere knop, ervaar je de perfectie van het merk. In hoeverre je deze professionaliteit doorvoert in de keuken, kan je helemaal zelf bepalen. Alles is mogelijk. Niets laat je culinaire verlangens in de weg staan.

Kom Gaggenau ervaren in onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden