MENU

Keukens met onyx werkblad

Keukentrend 2024

Onyx is een kleurrijk natuurgesteente met een luxe design uitstraling. Het materiaal staat bekend om transparante, doorschijnende eigenschappen. Deze creëren een prachtig visueel effect in je keuken. BY SENSA realiseert design keukens met onyx werkblad.

Bekijk onze keukens

Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Keukens met onyx werkblad van BY SENSA

Onyx is een gesteente met een luxe en exclusieve uitstraling. Het gesteente ontstaat in grotten, waar het gevormd wordt door een trage koudwaterstroom. Het bijzondere aan dit natuurgesteente is dat het materiaal lichtdoorlatend is. Dit geeft veel creatieve mogelijkheden voor in je nieuwe keuken. Onyx werkbladen kunnen we verwerken in je keuken in verschillende kleuren en patronen. Met name lichte kleuren gebruiken we hier veel voor, omdat deze kleuren transparant zijn.

Een onyx werkblad in je keuken heeft een luxe uitstraling en is duurzaam en tijdloos. Het materiaal is puur natuur en ieder stuk onyx is uniek.

Het materiaal is minder hard dan bijvoorbeeld marmer of kwartsiet, maar door het materiaal goed te behandelen is het absoluut geschikt om het keukenwerkblad van te vervaardigen. Met een onyx werkblad voeg je esthetische waarde toe aan je keuken.

BY SENSA creëert je droomkeuken waarin alles klopt. We vinden het mooiste gesteente om je keuken van te vervaardigen. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Keuken met onyx werkblad by sensa keukens kraan
Keuken met onyx werkblad by sensa keukens nis
Keuken met onyx werkblad by sensa keukens kast
Keuken met onyx werkblad by sensa keukens afwerking

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden