MENU

Keukens met kwartsiet werkblad

Keukentrend 2024

Een kwartsiet werkblad in de keuken pakt direct de aandacht. Kwartsiet heeft qua looks veel weg van marmer, maar biedt daarbij het gemak van steen. Dat maakt dat kwartsiet werkbladen op dit moment steeds populairder worden. BY SENSA realiseert design keukens met kwartsiet werkblad.

Bekijk onze keukens

Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Keukens met kwartsiet werkblad van BY SENSA

Kwartsiet is een gesteente wat bestaat uit het mineraal wat kwarts heet. Het verschil met marmer is dat marmer als basis kalksteen heeft, waar de basis van kwartsiet zandsteen is. Kwartsiet is hierdoor een uitzonderlijk sterk materiaalsoort, waardoor het materiaal zeer goed bruikbaar is als werkblad voor je keuken.

Een kwartsiet werkblad ziet er prachtig uit. Ze hebben een gesleten, oneffen uiterlijk en in de basis is kwartsiet licht van kleur. Een kwartsiet werkblad is, door mineralen, ook verkrijgbaar in donkerdere kleurstellingen.

Kwartsiet is een oersterk materiaalsoort. Ideaal voor de keuken, want het is slijt- en stootvast, bestand tegen hitte, niet krasgevoelig en onderhoudsvriendelijk. De prachtige uitstraling, in combinatie met de praktische eigenschappen, maakt dat kwartsiet zeer geschikt is als werkblad.

BY SENSA creëert je droomkeuken waarin alles klopt. We vinden het mooiste gesteente om je keuken van te vervaardigen. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Keuken met kwartsiet werkblad by sensa keukens klimaatsysteem
Keuken met kwartsiet werkblad by sensa keukens Bora

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.
keuken goud by sensa keukens kraan

Isebel

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden