Je bent hier:

Bij Siemens keukenapparatuur gaan innovatie en design hand in hand

Siemens keukenapparatuur is voorzien van veel technische snufjes. Logisch, want Siemens is diverse branches waar techniek voorop staat. Deze indrukwekkende technieken worden voorzien van strak vormgegeven designs. Keukenapparatuur van Siemens is dik in orde, want niet voor niets is het de marktleider op dit gebied. Bovendien heeft de apparatuur van Siemens prima betaalbare productlijnen. Het merk heeft eigenlijk alles.     

Maar bovenal is het de technologie waarin Siemens echt uitblinkt. Met de zogenaamde Home Connect line, is werkelijk ieder keukenapparaat op afstand te bedienen. Snel even in uw koelkast kijken tijdens de boodschappen? Geen probleem. Weet u niet zeker of u de vaatwasser wel aan heeft gedaan? Bekijk het op uw smartphone. Siemens keukenapparatuur gaat mee met de huidige technologische ontwikkelingen en stemt haar apparatuur daar perfect op af.  

Siemens Home Connect - BY SENSA v2

Siemens en technologie zijn één

Dat Siemens marktleider is, mag niemand iets verbazen. Het merk voert innovatieve technieken door en combineert deze met hedendaagse designs. Waar u de keuken ook voor betreedt, ieder apparaat van Siemens heeft wel iets dat u helpt met een slimme techniek. Wist u dat voorverwarmen van uw oven helemaal niet meer nodig is? Ovens met Coolstart zijn binnen no-time warm. Handig, als u niet veel tijd heeft.

 

Uw keuken altijd binnen handbereik

Maar om de gemakken van uw Siemens keukenapparatuur te ervaren, hoeft u de keuken niet eens per se te betreden. De Home Connect features zorgen daar wel voor. Neem een kijkje in de koelkast op afstand om te zien wat u in nog moet kopen in de supermarkt, zet de afzuigkap uit met uw smartphone terwijl u aan het tafelen bent of stuur na het eten de koffiebestelling van al uw gasten gemakkelijk door naar uw Siemens Koffieautomaat. Uw bestelling is in de maak..

 

Bij BY SENSA vindt u een breed aanbod keukenapparatuur van Siemens. Ovens, koelkasten, vaatwassers, kookplaten, koffieautomaten of steamers.. Wij bieden ze tegen internetprijzen. En ze passen stuk voor stuk naadloos in uw handgemaakte keuken BY SENSA.

Keukenapparatuur van Siemens

Ovens
Siemens oven - BY SENSA Keuken Experience
Ventilatie
Siemens kookplaten - BY SENSA Keuken Experience
Koelen
Siemens koelkasten inbouw - BY SENSA Keuken Experience
Vaatwassers
Siemens vaatwasser - BY SENSA Keuken Experience

Slimme Siemens keukenapparatuur zorgt voor comfort

Siemens Keukenapparatuur
“Ingenuity for life”

Met Siemens haalt u een merk in huis die voorloper is op het vlak van design en techniek. Ervaar. Proef. Geniet.

Studioline Siemens Keukenapparatuur - BY SENSA Keukens
Siemens apparatuur. Gemak dient de mens

Komt het u ook wel eens voor dat uw pannen op de kookplaat elkaar allemaal nét, waardoor ze nét niet precies boven het hitte-element zijn geplaatst? Daar heeft Siemens een oplossing voor bedacht. Kookplaten met flexzones. De inductie wordt geactiveerd op precies die plek waar de pan geplaatst is. Handig en praktisch!

Maar er is meer.. Het schoonmaken van de oven bijvoorbeeld. Dat is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid. Daarom doet Siemens het voor u! Met één klik op uw smartphone reinigt de oven zichzelf met het activeClean programma. Naderhand een doekje erdoor is genoeg om de oven weer blinkend schoon te hebben. De keukenapparatuur van Siemens is in de showroom van BY SENSA uitgebreid aanwezig.

Be Social

Be Social