Je bent hier:

Bora: revolutie voor iedere keuken

De afzuigsystemen van BORA laten de afzuigkap verdwijnen. Dit betekent koken in een vrije omgeving, zonder vieze geurtjes. Geen kans meer voor opstijgende kookdampen en etensluchten, door directe afzuiging vanuit de kookbron.

Een keuken is heel persoonlijk. Keukens zijn er dan ook in alle soorten, kleuren en maten. BORA heeft een afzuigsysteem voor kookplaten dat past in iedere keuken. Van grote kookeilanden, tot kleinere keukenblokken: een afzuigsysteem van BORA rekent af met vieze geurtjes en vet.

Gaggenau afzuiging - BY SENSA Keukens

Comfortabel koken

De keuken is voor veel mensen het hart van een woning. Comfortabel koken, zonder dat er vieze luchtjes achterblijven is dan ook een absolute must. BORA haalt deze vieze geurtjes en vetdampen direct uit pannen en ander keukengerei. Het afzuigen begint letterlijk bij de kookbron, voordat de dampen kans hebben om op te stijgen. Vrijgekomen vetdeeltjes worden opgevangen in een roestvrijstalen vetfilter. Koken met een BORA afzuigsysteem is als koken in de vrije lucht.

 

BORA kookplaat met afzuiging

Een afzuigsysteem is nodig in een keuken. Toch is een grote afzuigkap voor veel keukeneigenaren een doorn in het oog. Met een BORA kookplaat met afzuiging is de traditionele afzuigkap verleden tijd. Niet alleen praktisch, ook erg mooi. BORA maakt koken met een vrij onbelemmerd zicht mogelijk.

 

Reiniging zonder gedoe

Het schoonmaken van een afzuigkap is een tijdrovende en onprettige klus. Vet blijft achter in en op de afzuigkap. Een BORA afzuigsysteem bestaat uit drie losse onderdelen. Stuk voor stuk eenvoudig los te maken en vaatwasserbestendig. BORA zorgt voor schone lucht en een schoon afzuigsysteem zonder gedoe.

Keukenapparatuur van Bora

Ovens
Ventileren

BORA: revolutie voor iedere keuken

Koken in de schone lucht

BORA tovert productlijnen om tot sluitende totaalsystemen voor recirculatie- en luchtafvoeroplossingen

Gaggenau Vario kookplaten 400 serie
Hoe werkt een BORA kookplaatafzuiging?

Kookdampen verdwijnen niet in het niets. Ze moeten ergens heen. De BORA kookveldafzuigsystemen zijn uiterst effectief en bieden een cleanrate van 100% op hoofdhoogte. Conclusie: een schone lucht in de keuken zonder omweg. BORA ontwikkelt recirculatie- en luchtafvoersystemen. In het eerste systeem zorgt een actief koolfilter ervoor dat schone lucht terug in de ruimte komt. Bij een luchtafvoersysteem wordt de lucht naar buiten getransporteerd. Welk systeem het beste in een keuken past is afhankelijk van de bouwkundige eigenschappen van de keuken.

Nooit meer kookstress met innovatieve keukenoplossingen van BORA

De producten van BORA zijn niet alleen krachtig in afzuiging. Door slimme innovatie toe te passen in keukenapparatuur, maakt BORA een einde aan kookstress. De BORA X BO combineert bakken en stomen in één oven. Dankzij de innovatie stoomtechnologie van de BORA X BO wordt ieder gerecht perfect bereidt. Haal slimme technologie in huis en voorkom kookstress met de keukenapparatuur van BORA.

Be Social

Be Social