Je bent hier:

Keukenapparatuur van Liebherr

Keukenapparatuur van Liebherr heeft in de loop der jaren veel lof verworven. De kwalitatief hoogstaande oplossingen op het gebied van koelen en vriezen binnen keukens zijn wereldwijd bekend. Al sinds 1955 is Liebherr bezig met het produceren van koel- en vriesapparatuur. Dat het bedrijf dit niet onverdienstelijk doet, is te zien aan het feit dat er wereldwijd zo’n 41.000 werknemers in dienst van het Duitse bedrijf zijn. En nog steeds wordt een belangrijk deel van alle keukenapparatuur in Duitsland geproduceerd. 

Liebherr is bovendien de vaste leverancier van BY SENSA als het op wijnklimaatkasten aankomt. Ook hier biedt Liebherr de kwaliteit die u verwacht. Wij nemen nooit genoegen met minder en kiezen bij iedere handgemaakte keuken, voorzien van klimaatkast, standaard voor Liebherr. Het merk laat ons, en u als fervent wijnkenner, nooit in de steek.

Liebherr wijnkast BY SENSA KEUKENS

Wijn & Liebherr gaan hand in hand

Waarom zou u voor uw fameuze wijnen genoegen nemen met minder dan Liebherr? In een handgemaakte keuken met moderne apparatuur, waarbij tot op de kleinste details is nagedacht, mag eigenlijk geen apparatuur ontbreken die de bewaarkracht en ontwikkeling van uw favoriete wijn op de eerste plaats zet. Of dat nu rode of witte wijn is, beide wijnsoorten zijn in aparte zones te bewaren. Liebherr heeft haar klimaatkasten voorzien van de modernste apparatuur.

 

Waarom een Liebherr wijnkast?

Liebherr heeft bij de ontwikkeling van haar wijnklimaatkasten perfect gedacht aan het creëren van optimale condities voor uw mooiste wijnen. Zo blokkeren klimaatkasten UV-licht van buitenaf, genereren ze een constante temperatuur die het effect van een wijnkelder nabootsen, worden trillingen tot een minimum beperkt door speciale compressoren en zijn de deuren die toegang bieden tot uw kostbare wijnen afsluitbaar. Dat is nog eens keukenapparatuur waarover is nagedacht. Bovendien rusten uw wijnen op houten inlegplateaus en kunt u, wanneer de tijd is aangebroken om te gaan genieten, deze gemakkelijk vinden met behulp van de ingebouwde LED-verlichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Liebherr wijnkast van BY SENSA? Kom dan gerust eens langs in ons experience center. Liever eerst eens thuis, vanuit uw favoriete stoel en mét een heerlijk wijntje erbij, de mogelijkheden bekijken in onze brochure? Vraag deze dan vrijblijvend aan.

Keukenapparatuur op alle vlakken

Koelkasten & vriezers
Liebherr koelkast BY SENSA Handgemaakte keukens
Wijnklimaatkasten
Liebherr wijnkast | BY SENSA KEUKENS

Kwaliteit | Design | Innovatie

Liebherr keukenapparatuur staat voor optimale bewaaromstandigheden, kwaliteit in details, bekroond design, betrouwbare versheid voor langere tijd en zuinige, milieuvriendelijke keukenappartuur.

Liebherr Wijnkast | BY SENSA KEUKENS
Goede wijn & overheerlijke spijs

Liebherr is al vele jaren gespecialiseerd in de beste koel- en vriesapparatuur. Beide zijn van uitermate belang als u een gerecht voorschotelt die nóg beter kan worden dankzij een subtiel begeleidende wijn. Liebherr keukenapparatuur voorziet, tot in de kleinste details, in al uw behoeftes. Zo zijn koelkasten uitgerust met een super cool functionaliteit die, wanneer de koelkast net open heeft gestaan tijdens het inruimen, binnen luttele momenten terugkoelt naar de juiste temperatuur. Bovendien bieden de legplanken veel functionaliteit én flexibiliteit. Ze zijn gemaakt van gehard glas, zijn vaatwasser bestendig én kunnen een gewicht aan tot 30(!) kg. Tevens is iedere 4 centimeter ruimte voor een houder, zodat u erg flexibel bent met de indeling van uw koelkast.

 

Fantastische vriezers

Liebherr produceert vriezers die voorzien zijn van enkele technologische hoogstandjes die bijna alleen maar te vinden zijn in keukens met gastronomische professionaliteit. Zo heeft Liebherr een No Frost functionaliteit ingebouwd waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien. Het invriezen gebeurt met een gekoelde luchtstroom waarbij warmte en luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Zo vriezen uw producten nooit meer aan elkaar vast. Daarnaast zijn Liebherr vriezers voorzien van ice makers, telescopische ladegeleiders en zachtsluitende deuren.

Een verantwoorde en duurzame keuze

Liebherr keukenapparatuur is niet alleen hypermodern maar ook nog eens zuinig in het energieverbruik én ze zijn fluisterstil. Hoe hard uw Liebherr koelkast of vriezer ook moet werken, de decibels worden tot een minimum beperkt. Bovendien produceert Liebherr de enige ingebouwde koel- en vriescombinatie die 20% minder energie verbruikt dan het label A+++. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

Bij BY SENSA waarderen we deze eigenschappen én de hoogstaande kwaliteit van Liebherr enorm. Daar laten wij u graag van meeprofiteren. Wij leveren namelijk al onze Liebherr keukenapparatuur tegen internetprijzen. Zo bent u zeker van juiste kwaliteit voor de juiste prijs. Kom gerust eens langs in ons experience center om u te oriënteren. Wij staan u graag te woord.

Be Social

Be Social