Je bent hier:

Ontdek het gemak van direct 100°C uit de Quooker kraan

Quooker. Wie kent het niet. Dat zullen er weinig zijn. Maar niet iedereen heeft een Quooker. Heeft u er eenmaal één, dan zal u nooit meer zonder willen. De eerste ideeën voor een 100°C waterkraan, stammen uit 1970. Henri Petri is de naam. Het idee ontstond op het hoofdkantoor van Unilever in London, waar het concern een instant soup op de markt wilde brengen. Maar hoe instant is dat nu echt als er eerst een ketel het vuur op moet. Dat moet beter kunnen. Na jarenlange ontwikkeling werd in 1992 het eerste model geïntroduceerd. Sindsdien zijn Quooker kranen niet meer weg te denken uit hedendaagse moderne keukens. Ook niet in het Keuken Experience Center van BY SENSA in Heteren. Noem het een heuze Quooker showroom.    

Quooker kranen maken zijn de kers op de taart. Dé gadget die niet mag ontbreken in uw keuken. Bovendien gaat het merk almaar door met de ontwikkeling van hun unieke product. In 2018 doet Quooker er nog een flinke schep bovenop en introduceert het een kraan met zowel kokend water als heerlijk verkoelend ijskoud water – mét de mogelijkheid tot het toevoegen van bubbels aan uw water. Ongekend! Kom langs in onze Quooker showroom voor een demonstratie van het product. 

Drie stappen vooruit met Quooker

Koken is plannen. Maar niet allemaal zijn we zo stressbestendig als de chefs van een professioneel restaurant. Zo nu en dan is een handigheidje best wel gewenst. Een Quooker denkt met u mee. Voorziet u altijd – op ieder gewenst moment – van kokend water. Ook al is het een last-minute-call. Geen probleem voor een Quooker. Of heeft u regelrecht ijskoud water nodig. Ook geen probleem. U hoeft niet langer van te voren flessen koud te zetten in de koelkast. Want ook ijskoud water haalt u regelrecht uit een Quooker. Een Quooker denkt echt met u mee. Het is een slimme keuze!

 

Quooker showroom

In het BY SENSA keuken experience center in Heteren is er natuurlijk ook een plaats weggelegd voor Quooker. In de Quooker showroom kunnen wij u alle mogelijkheden van Quooker systemen demonstreren. We hebben ze allemaal.

Bij BY SENSA vindt u een breed aanbod Quooker kranen. Kom ze bewonderen in onze Quooker Showroom in Heteren. De showroom ligt pal langs de A50 en is met z’n ligging in Midden Nederland goed bereikbaar uit alle regionen. Het is best de moeite waard om naar onze Quooker Showroom te komen, want BY SENSA levert al haar a-merken tegen internetprijzen. Hierdoor wordt ook Quooker apparatuur ineens wel heel erg aantrekkelijk geprijsd.

Quooker kokendwaterkranen

Quooker kraan rvs Flex
Quooker kraan Fusion Square
Quooker kraan Fusion Square
Quooker kraan Fusion Round

Quooker is onmisbaar in de keuken

Wie eenmaal een Quooker kraan heeft, kan niet meer zonder

Zonder een Quooker is uw keuken niet compleet. Een Quooker is 100% veilig, multi-inzetbaar en energiezuinig. Koud, warm, kokend: alles komt uit 1 kraan. Ontdek deze 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

New: Quooker Cube. Cool, bruisend en gefilterd water. 

Naast koud, warm en gefilterd water ook koel, bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één kraan.


Kokend: druk – druk – draai


Koel bruisend: druk – draai


Koel gefilterd: druk – wacht – draai


quooker Cube | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER
Cube Quooker | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER

Wie eenmaal een Quooker kraan heeft, kan niet meer zonder

Zonder een Quooker is uw keuken niet compleet. Een Quooker is 100% veilig, multi-inzetbaar en energiezuinig. Koud, warm, kokend: alles komt uit 1 kraan. Ontdek deze 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Minder stress, meer gemak

Quooker kranen zijn echt een uitkomst in uw nieuwe handgemaakte keuken. Heeft u een Quooker, dan scheelt u dat direct een aantal handelingen. U hoeft aan minder te denken en te plannen. Want het kokende water heeft u gewoon bij de hand. Altijd. Op ieder moment. Heerlijk! Het kan net dat steuntje in de rug betekenen waardoor koken tot een ontspannende activiteit omgedoopt wordt. Een BY SENSA keuken overstijgt op iedere niveau ieders verwachting. En bij dit gevoel sluit Quooker perfect aan. Want een keuken moet een genot zijn om in te koken. Kiest u voor een BY SENSA handgemaakte keuken, dan kunnen wij u die garantie geven. Evenals op alle apparatuur van Quooker.     

Be Social

Be Social