Je bent hier:

Marmer keuken, een gift van de natuur

In een marmer keuken zijn het de oudste materialen die een moderne look krijgen. Door het maagdelijke wit van het Carrara marmer lopen de kenmerkende grafieten aders. Hierdoor is niet één stuk marmer, of keukenblad van marmer, hetzelfde. Tel daar het handgemaakte vakmanschap van BY SENSA keukens bij op en u heeft een one of a kind keuken. Bijna al het marmer dat BY SENSA gebruikt voor haar keukens is afkomstig uit Carrara, de stad van Marmer, in het noordwesten van de regio Toscane. Iedere vierkante centimeter van het marmer wordt door BY SENSA met zorg geïnspecteerd en geselecteerd. Alleen van de meeste attractieve kleurschakeringen en galante aders maken wij onze keukenbladen.

 

Diverse kleuren en combinaties

Het zijn niet alleen maagdelijk witte marmeren keukenbladen die onze keukens het bijna typische Italiaanse gevoel van stijl mee kunnen geven. Ook bruine of grijze marmeren keukenbladen staan garant voor de mooiste keukendesigns. Keukens met marmeren bladen komen perfect tot hun recht in combinatie met een klassieke stijl. Maar ook in modernere atmosferen, waarbij greeploze fronten het aanzicht bepalen, past marmer uitstekend bij het geheel.

Onze designers inspireren u graag omtrent de mogelijkheden in het experience center in Heteren. Zij kunnen u tal van marmersoorten laten zien in combinatie met verschillende typen keukens. Desgewenst kunnen zij direct een ontwerp voor u op maat maken zodat uw marmer keuken naadloos aansluit op uw wensen en uw verwachtingen overstijgt.


Marmer keuken

Licht marmer keukenblad
Marmer keuken | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER
Grijs marmer keukenblad
Marmer keuken grijs
bruin marmer keukenblad
Marmer keuken - BY SENSA KEUKENS

Handgemaakte keuken met keukenblad van marmer

Iedere keuken van BY SENSA keukens is met de grootst mogelijke zorg ontworpen, helemaal gericht op uw wensen en eisen. Onze vakmannen gaan pas over op productie als alles klopt. Tijdens de productie van uw keuken met marmeren blad leveren verschillende vakmannen hun ambachtelijke kunsten. Timmermannen, steenhouwers en spuiters doen een voor een waar zij het beste in zijn. Zo ontstaan er BY SENSA keukens alleen unieke handgemaakte keukens. Inspiratie opdoen? Vraag een brochure aan.

Haal de natuur in huis met een marmer keuken

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social