Je bent hier:

Unieke Hotel Chique keukens op maat

Ongekend stijlvol door vergaande luxe

Een Hotel Chique keuken straalt elegantie uit, met een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Thuis komen in een Hotel Chique keuken, is als thuis komen in een luxueus hotel.

Een Hotel Chique keuken creëren we met natuurlijke materialen. We maken gebruik van marmer en messing en we werken het geheel hoogwaardig en luxe af. Hierdoor ontstaat er een strakke en stijlvolle uitstraling.

Een persoonlijke touch voor uw droomkeuken

Ontdek de perfectie van onze op maat ontworpen Hotel Chique keukens, waar harmonieus design en functionaliteit samenkomen. Elk detail van onze keukens is zorgvuldig overwogen om een unieke en persoonlijke ruimte te creëren die aan al uw wensen voldoet.

Van visie naar werkelijkheid

Wij begrijpen dat uw keuken een belangrijke rol speelt in uw dagelijks leven. Daarom gaan we verder dan standaardoplossingen en bieden we keukens op maat aan. Of u nu een compacte ruimte heeft of juist een grote open keuken wilt, wij ontwerpen en realiseren een Hotel Chique keuken die naadloos aansluit bij uw behoeften en smaak.

Onze op maat ontworpen Hotel Chique keukens worden met de hand gemaakt en met hoogwaardige materialen en vakmanschap vervaardigd. Elk element wordt met zorg geselecteerd en geplaatst, waarbij design en duurzaamheid voorop staan. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en lange levensduur van onze keukens.

Kom langs in onze showroom

Ontdek de mogelijkheden en laat u verrassen. Want als u het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken.

Meer inspiratie opdoen?

Vraag onze gratis brochure aan en laat u inspireren!

Download de brochure van BY SENSA voor meer inspiratie

Twijfelt u nog? Ontdek onze andere keukenstijlen

Moderne keukens

Bij moderne keukens zijn het strakke lijnen, minimalistische designs en hypermoderne apparatuur die de boventoon voeren. Greeploze keukenkasten, materialen met rechte afwerkingen en nauwkeurig gekozen kleurtonen vormen daar de basis voor.

Landelijke keukens

Vanuit historisch oogpunt worden keukens in boerderijen al decennialang gebouwd met veel natuurlijke materialen. Hout voert er de boventoon. Opzichtige noesten en kleine scheurtjes, het hoeft allemaal niet zo braaf te zijn.

Industriële keukens

Vrijwel iedereen vindt wel íets interessants aan industriële keukens. Zijn het de grove afwerkingen niet, dan is het wel het onbewerkte materiaal, de ruige apparatuur, of de RVS-handgrepen die zo mooi contrasteren op de donkere keukenkasten.