Je bent hier:

Klassieke keukens met een authentiek gevoel     

Een typische klassieke keuken waar het vorstelijke en nostalgische gevoel rijk aanwezig zijn, is een beetje over the top. Natuurlijk binnen de perken, maar u zult er wel sierlijk afgewerkte handgrepen, kranen en kasten in terugzien. Alles in dit type keuken heeft nét dat extra beetje authenticiteit. Met de marmeren keukenbladen, gietijzeren gaspitten en strak afgelakte keukenkasten geeft u uw klassieke keuken de looks waar de vroegere vorsten jaloers op zouden zijn. Natuurlijk doet BY SENSA daar een schepje bovenop, door hier moderne invloeden doorheen te laten vloeien. BY SENSA helpt u bij het verwezenlijken van al uw keukenidealen door het uitwerken van schitterende en persoonlijke keukendesigns op maat.

Klassieke keukens - BY SENSA handgemaakte keuken op maat

Beau monde keukens

In de klassieke keuken van tegenwoordig herleeft u een rijke ambiance uit vroegere tijden. BY SENSA neemt u mee naar de tijd waar de beau monde hun strak glimmend gepolijste keukenbladen van marmer lieten voorzien van roségouden kranen. BY SENSA mengt klassiek met een vleugje modern design. Het ontbijt op de maandochtend smaakt u voortaan net zo goed als op een bruisende zondag.

 

Klassiek, klasse of classy

Klassiek, klasse of classy. Hoe u het ook noemt, in de klassieke keuken draait het allemaal maar om één ding en dat is stijl. Aan historische glamour geen gebrek. Gaskookpitten waar de kwaliteit vanaf spat door het robuuste en sierlijke gietijzer, keukenkastjes die voorzien zijn van een doorkijk met ornamenten, of de handgegoten knoppen op de keukenkasten. In een klassieke keuken vindt u het allemaal.

 

Wilt u dit authentiek klassieke gevoel ook herleven bij u thuis? Breng dan eens een bezoek aan ons experience center. Daar voorzien wij u graag van adviezen en maken een ontwerp voor u op maat. Of vraag eerst een brochure aan.

Ouderwetse gezelligheid, mét restyling

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Onze klassieke keukens

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social