Keuken met marmerlook keukenblad

Je bent hier:

Greeploze keuken met marmer eiland

Deze greeploze keuken vormt een stijlvolle combinatie van natuurlijke elementen en een modern design. De greeploze keuken bestaat uit een kastenwand enerzijds en een marmer eiland anderzijds. Een stijlvol contrast tussen hoog en laag. De hoge kastenwand is gemaakt van decolegno, ofwel decoratief plaatmateriaal in de kleur sherwood black. De grove houtstructuur met zichtbare nerven zocht voor een natuurlijke uitstraling. Om het geheel te breken is er gekozen voor een servieskast met rookglas. Het licht van het spotje straalt sfeervol door het rookglas en werpt een blik op de fijne collectie likeuren. Een aangenaam beeld die de nieuwsgierigheid wekt en verlangd naar meer. 

Het royale marmer eiland vormt een stralend middelpunt in de greeploze keuken. Het eiland is gemaakt van dekton en heeft een marmer patroon. Het marmer werkblad loopt door op de zijwanden. Marmer geeft de greeploze keuken een chique en exclusieve uitstraling en tilt het luxe gevoel naar een hoger niveau. Het patroon blijft je betoveren, grijpt je aandacht. 

Luxe keukenapparatuur maakt de greeploze keuken met marmer eiland compleet. Zo is er gekozen voor een Siemens combi oven, een Miele kookplaat en een zwarte kokendwaterkraan van Quooker

Interesse in een greeploze keuken? 

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.


‘Kwaliteit, functionaliteit en design gaan in deze greeploze keuken hand in hand.

Ruben Strijbis, Heteren