Greeploze keuken met marmer eiland

Je bent hier:

Greeploze keuken met marmer eiland

Deze handgemaakte greeploze keuken met marmer keukenblad heeft niet alleen een exclusieve uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien. Want een stukje gemak is ook onderdeel van de luxe die u mag verwachten, toch? Wij vinden van wel!

De greeploze keuken is gemaakt van decolegno, ofwel decoratief plaatmateriaal in de kleur sherwood black. Een prachtige moderne keuken met een donkere uitstraling. De greeploze keuken zocht nog een onderscheidende feature. Er is gekozen voor een kookeiland van keramiek met een marmer patroon. 

De luxe afwerking zien we niet alleen terug in het materiaal, maar ook in de keukenapparatuur. Er is gekozen voor een Siemens stoomoven, een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een Liebher wijnkoeler. Of u nu met het gezin geniet van een heerlijke maaltijd of met vrienden van een heerlijke rode wijn. Deze greeploze keuken heeft het allemaal. 

Interesse in een greeploze keuken? 

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.


‘Een greeploze keuken met marmer eiland vol luxe!

Alwin van ’t Hul, Heteren