Fenix keuken

Je bent hier:

Fenix keuken

Deze fenix keuken is een black beauty, uitgevoerd in mat zwart. De keuken is gemaakt van fenix. Fenix is een hard en stevig materiaal met een zeer matte en daardoor stijlvolle uitstraling. Houdt u van een karakteristieke uitstraling? Dan houdt u van een fenix keuken. Met de handgetekende designs van BY SENSA weet u zeker dat de keuken helemaal opgaat in uw interieur. Natuurlijk, het matte zwart geeft een fenix keuken z’n karakter.. Maar welke voordelen heeft een fenix keuken nog meer?

 

Voordelen fenix keuken

Fenix is een redelijk jong materiaal. Het is enkele jaren geleden ontwikkeld en daarom is er nog weinig over bekend bij het grote publiek. Hieronder zetten wij een paar feiten en voordelen uiteen over fenix keukens;

Zelfherstellend vermogen. Krasjes verdwijnen vanzelf
Nanotechncoating: hard materiaal dat zacht aanvoelt
Nooit vingerafdrukken zichtbaar
Hygiënisch. Bacteriën krijgen geen kans
Niet statisch
Vorm-, hitte-, stoot- en schuurvast

Fenix keukens BY SENSA

Zoals u leest brengt een fenix keuken veel voordelen met zich mee. Een fenix keuken van BY SENSA levert nog enkele extra voordelen op. Elke keuken is namelijk handgemaakt. Dat betekent dat u vrijer bent in het design en er meer mogelijk is. Bovendien levert BY SENSA ook de keukenapparatuur, allemaal a-merken, stuk voor stuk tegen internetprijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Kom gerust eens langs in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en design op maat.


‘Deze fenix keuken is een black beauty.’

Ruben Strijbis, Heteren