Keuken Oss

Je bent hier:

Keuken in Oss

Deze stalen keuken, die wij in Oss plaatsten, heeft veel eigenschappen. Veel kenmerken die het cleane en strakke karakter van dit type keuken uitlichten. Het RVS neemt hiervoor een belangrijke rol in. Het RVS wordt in deze keuken gebruikt op en als het keukenblad en de details zoals de handgrepen, de gaspitten en de kraan. De afwisseling met de, in het zwart gespoten, strakke keukenkasten geeft de keuken nog meer karakter. BY SENSA maakt altijd gebruik van moderne spuittechnieken om tot het strakste resultaat te komen. Niet alleen onze modernere keukens, maar ook de keukens met handgeschilderde looks zijn handgespoten.

Om deze keuken in Oss de ultieme moderne touch te geven creerde BY SENSA greeploze keukenkasten en een zeer strak fornuis van PITT, bevestigt óp het keukenblad. En voor optimale kookprestaties van onze klant in Oss is er gekozen voor high-end inbouwapparatuur. Alle inbouwapparatuur van BY SENSA is van a-merken en koopt u bij ons tegen internetprijzen. Zo heeft u handgemaakte kwaliteit en unieke design tegen een scherpe prijs. Daar profiteerde ook deze keukenliefhebbers uit Oss van!

Wilt u meer weten over deze stalen keuken uit Oss? Kom dan langs in ons experience center in Heteren. Dat is zo’n half uur rijden vanuit Oss.


‘Deze keuken uit Oss is door het RVS clean en stoer tegelijk. Met een stalen keuken kun je alle kanten op.’

Ruben Strijbis, Oss