MENU

Moderne keuken zwart wit in Den Haag

Deze zwart wit keuken met kookeiland heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Het kookeiland biedt een heerlijke plek voor het bereiden van maaltijden en geeft uitzicht op het woongedeelte. Zo hoeven onze klanten nooit meer alleen in de keuken te staan, wel zo gezellig. De zwart wit keuken bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Het hoge vormt een mat zwarte kastenwand uitgevoerd in eiken structuur. Het lage gedeelte is een royaal kook- spoeleiland in een mat witte lak. De mat zwarte kastenwand zorgt voor een prachtig contrast met het mat witte kookeiland.
moderne-keuken-zwart-wit-bysensakeukens-kastenwand
moderne-keuken-zwart-wit-bysensakeukens-kraan

“Een greeploze keuken met marmer eiland vol luxe!”

Alwin van ’t Hul, Heteren

moderne-keuken-zwart-wit-bysensakeukens-aanzicht

Zwart wit keuken met hoogwaardige keukenapparatuur

De zwarte keukenapparatuur sluit naadloos aan bij de zwart wit keuken. Er is gekozen voor hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens. De kookplaat is voorzien van een ingebouwde afzuiging. Hiermee worden nare kookluchtjes en dampen tijdens het koken afgevoerd.
moderne-keuken-zwart-wit-bysensakeukens-kookplaat
moderne-keuken-zwart-wit-bysensakeukens-deuren

Interesse in een greeploze keuken?

De luxe afwerking zien we niet alleen terug in het materiaal, maar ook in de keukenapparatuur. Er is gekozen voor een Siemens stoomoven, een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een Liebher wijnkoeler. Of u nu met het gezin geniet van een heerlijke maaltijd of met vrienden van een heerlijke rode wijn. Deze greeploze keuken heeft het allemaal.

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

moderne-keuken-zwart-wit-bysensakeukens-kookeiland
moderne-keuken-zwart-wit-bysensakeukens-eettafel

Openingstijden

Afwijkende openingstijden