MENU

Moderne keuken in Ede

Deze moderne keuken, geplaatst in Ede, wordt gekenmerkt door minimalisme en strakke tonen; “less is more”.

Het was de wens van deze nieuwe keukeneigenaren uit Ede om rust in de keuken te creëren en rekening te houden met de houten vloer in de serre.

Daarom is er gekozen voor een strak en modern ogend keukenblad. Hier kan tevens gezellig plaatsgenomen worden voor het nuttigen van een welverdiend drankje. Zo ontstaat er een gezellige interactie in de keuken, zonder dat dit ten koste gaat van de moderne uitstraling. De afwerking van de koelkast, om de modern ingebouwde apparatuur heen, is de van glad hout. Daar komen de houttonen van de vloer in de serre in terug. Een ander kenmerkende eigenschap van moderne keukens zijn greeploze keukenkasten.

Een opmerkelijk detail hierbij is dat iedere BY SENSA keuken geheel op maat gemaakt wordt. Hierdoor passen onze keuken in iedere indeling en interieur. Wij hoeven namelijk niet vast te houden aan vaste breedte afmetingen van de keukenkasten, maar kunnen deze ook prima 2 centimeter breder maken, met een perfecte fit als eindresultaat. Dat kan een boel gepuzzel besparen. Dit doen wij niet alleen bij onze moderne keukens, maar bij ieder type keuken. Dat is het handgemaakte vakwerk BY SENSA.

moderne-keuken-bysensakeukens-kookeiland
moderne-keuken-bysensakeukens-wastafel

“Deze moderne keuken in Ede is een keuken die van alle moderne apparatuur is voorzien, maar wel minimalistisch oogt”

Alwin van ’t Hul, Ede

moderne-keuken-bysensakeukens-kraan
moderne-keuken-bysensakeukens-werkblad
moderne-keuken-bysensakeukens-oven

Interesse in een moderne keuken?

Met deze moderne keuken zitten de nieuwe keukeneigenaren uit Ede de komende jaren goed! Wilt u ook eens zien wat wij voor u kunnen betekenen omtrent moderne keukens? Breng dan een bezoek aan ons experience center in Heteren, op zo’n 15 minuten rijden van Ede.

moderne-keuken-bysensakeukens-overzicht

Openingstijden

Afwijkende openingstijden