Zwarte keuken met marmer blad

Je bent hier:

Zwarte keuken met marmer blad

In een klassieke woning heeft BY SENSA een zwarte keuken met marmer keukenblad mogen realiseren. De zwarte keuken met marmer blad bestaat uit een hoge kastenwand in zwart gebeitst eikenhout en een kookeiland in een matte lak. Het prachtige marmer keukenblad geeft de keuken een eigen identiteit. Het marmer patroon blijft je betoveren en geeft een verrassend effect aan de keuken. 

Het was de wens van onze klant om tevens een bargedeelte toe te voegen. Een fijne plek waar gekookt, gegeten en geborreld kan worden. Een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging, Gaggenau stoomoven en combi magnetron en een Quooker kokendwaterkraan mochten ook niet ontbreken in deze zwarte keuken met marmer blad.

Interesse in een zwarte keuken met marmer blad? 

In onze showroom hebben wij diverse showkeukens om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Wist u dat elke keuken van BY SENSA handgemaakt is? Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. 


‘Een zwarte keuken met marmer blad waar gekookt, gegeten en geborreld mag worden.

Alwin van ’t Hul, Heteren