Je bent hier:

Keuken met betonblad is een statement in de woning

Keukens met betonnen keukenbladen hebben direct, al bij de eerste oogopslag, een stoere uitstraling. Het is een stijlvolle toevoeging aan ieder type keuken. In zowel industriële keukens als landelijke keukens, maar ook moderne keukens, misstaat een betonnen aanrechtblad niet. Net zoals dat niet één BY SENSA keuken hetzelfde is, is ook niet één betonblad hetzelfde. Zelfs op het blad zelf is ieder stuk anders. Dat zorgt voor een uniek effect. Beton wordt op maat wordt gegoten en daarom zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Er zijn diverse kleurmeningen mogelijk, maar ook qua vormen heeft u zeer flexibele mogelijkheden. Wilt u de spoelbak bijvoorbeeld één geheel laten zijn met het blad? Geen probleem.

Afgezien van de flexibele vormen, kleuren en maten heeft beton ook diverse mogelijkheden op het gebied van afwerking. Kiest u voor een gladgeschuurde bovenlaag, terwijl het blad aan de zijkant nog ruw is? Of laat u de grovere looks ook aan de bovenkant doorwerken? Een bovenlaag met ruwe looks voorzien van betonstrepen is ook mogelijk. In ons experience center laten wij u graag de mogelijkheden zien.

Beton is een steenachtig materiaal en combineert daarom goed met andere natuurlijke materialen zoals eiken. Maar ook boven kwastlook gespoten keukenkasten misstaan statig geplaatste betonbladen ook niet. Voor een beeld van de mogelijkheden raden wij u aan een bezoek te brengen aan het experience center in Heteren. Onze designers schetsen zonder probleem direct een vrijblijvend ontwerp voor u uit. Natuurlijk geheel op maat en passend bij uw wensen, want iedere BY SENSA keuken is uniek en handgemaakt.


Keuken met beton, niets is onmogelijk

Levendige betonnen keukenblad
Keuken met betonblad BY SENSA KEUKENS
Elegante betonnen keukenblad
Keuken beton blad | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER
Stoere betonnen keukenblad
Keuken beton | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER

Handgemaakte keuken met betonnen keukenblad

Iedere keuken van BY SENSA keukens is met de grootst mogelijke zorg ontworpen, helemaal gericht op uw wensen en eisen. Onze vakmannen gaan pas over op productie als alles klopt. Tijdens de productie van uw keuken met betonblad leveren verschillende vakmannen hun ambachtelijke kunsten. Timmermannen, steenhouwers en spuiters doen een voor een waar zij het beste in zijn. Zo ontstaan er BY SENSA keukens alleen unieke handgemaakte keukens. Inspiratie opdoen? Vraag een brochure aan.

Beton en eiken geven uw keuken allure

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social