MENU

Handgemaakte designkeuken in Amsterdam

U bent woonachtig in Amsterdam en zoekt een nieuwe keuken? Niet zomaar een keuken in Amsterdam, maar een echte designkeuken die handgemaakt is?

Dan is het raadzaam om verder te lezen. BY SENSA maakt al haar keukens namelijk met de hand. Dit proces begint al met de eerste schets. Met de hand geschetst. Bevalt het ontwerp? Dan tekenen wij de schets uit op de computer in een 3d-ontwerp. Vervolgens brengen wij een bezoek aan uw keuken in Amsterdam om te zien of wij alles op kunnen leveren zoals beoogt. Hierna vindt er een handmatige productie van de keuken plaats. Onze vakmannen zijn steenhouwers, timmermannen en schilders. Zij zorgen dat ieder detail aan uw handgemaakte designkeuken klopt. Onze monteurs brengen vervolgens een bezoek aan uw keuken, ergens in Amsterdam, om deze kant en klaar op te leveren. Geheel voorzien van keukenapparatuur van a-merken. Stuk voor stuk tegen internetprijzen. Want een handgemaakte keuken hoeft niet per se duur te zijn. Ook niet in Amsterdam. Wij leveren al complete handgemaakte keukens vanaf €9.500.
Design-keuken-bysensakeukens-bar
Design-keuken-bysensakeukens-oven

“Keukens in Amsterdam maken wij op maat en met de hand. Voor in grote of kleine ruimtes.”

Alwin van ’t Hul, Amsterdam

Design-keuken-bysensakeukens-fornuis
Design-keuken-bysensakeukens-kraan
Design-keuken-bysensakeukens-afzuigkap

Interesse in een design keuken?

Bovenstaande keuken leverden wij onlangs op in een appartement in Amsterdam. De keuken heeft een kookeiland en straalt ruimte uit, ondanks de relatief beperkte ruimte. Het strak marmeren keukenblad geeft de keuken een klassieke look, maar de combinatie met de greeploze keukenkasten en minimalistische lijnen maakt deze keuken een echte BY SENSA keuken. Onze keukens zijn stuk voor stuk uitgevoerd met een moderne touch.

U ziet dat wij ook uit de voeten kunnen in relatief beperkte ruimtes. Keukens met kookeiland zijn in Amsterdamse appartementen geen uitzondering. Als u in Amsterdam op zoek bent naar een keuken met kookeiland, of zonder, dan schetst BY SENSA vrijblijvend een ontwerp voor u uit. Ons experience center in Heteren staat boordevol inspiratie. Heteren is zo’n 60 minuten rijden vanuit Amsterdam. Natuurlijk kunt u ook eerst een brochure aanvragen om de inspiratie in huis te halen.

Design-keuken-bysensakeukens-kookeiland

Openingstijden

Afwijkende openingstijden