MENU

Mat zwarte keuken met modern design

Geeft u de voorkeur aan een modern keuken design? Dan is deze mat zwarte keuken zeker een blik waard.

De fronten zijn afgewerkt in een mat zwarte eiken structuur. De zichtbare noesten zorgen voor een prachtige natuurlijke uitstraling. Het werkblad is gemaakt van warmgewalst rvs. Niet voor niks een populair materiaal. Rvs is namelijk duurzaam, hygiënisch en hittebestendig!
Er is gekozen voor een modern ontwerp waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Zo is de mat zwarte keuken voorzien van een ruim opgezet kookeiland en een ingebouwde kastenwand. In deze mat zwarte keuken is er aan opbergruimte geen gebrek. Als een royale verlenging van de keuken is er daarnaast een nis met gestuukte planken gecreëerd. De nis vormt samen met de woonaccessoires een prachtig statement in de keuken.

“Een modern keuken design met hoogwaardige keukenapparatuur.”

Alwin van ’t Hul, Heteren

Een mat zwarte keuken met hoogwaardige keukenapparatuur

De zwarte keuken met eiland is afgewerkt met hoogwaardige Gaggenau keukenapparatuur. Met name de kookplaat met afzuiging verdient het om uitgelicht te worden. Hiermee worden nare kookluchtjes en dampen rechtstreeks afgevoerd, zonder dat een afzuigunit het lijnenspel belemmert.

Interesse in een mat zwarte keuken?

Bij BY SENSA wordt elke keuken met de hand gemaakt. Dit geeft u de ultieme vrijheid in het ontwerp en het design. Bovendien levert BY SENSA ook keukenapparatuur, allemaal high-end merken, stuk voor stuk tegen eerlijke prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Benieuwd wat BY SENSA voor u kan betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom in Heteren voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een design op maat.

Openingstijden

Afwijkende openingstijden