Je bent hier:

Fenix keuken      

Fenix keukens zijn de nieuwste trend binnen de keukenbranche. Fenix is een innovatief, praktisch en strak ogend materiaal dat onlangs werd gelanceerd. Het is een erg populair materiaal voor keukens. Iets wat ons van BY SENSA niets verbaasd. Enerzijds is het namelijk een hard en stevig materiaal, anderzijds heeft het een matte uitstraling én beschikt het over praktische technologieën. Dankzij technologieën zoals de nanotechcoating bovenlaag voelen fenix keukenbladen zacht aan en verdwijnen kleine krasjes vanzelf. Dat maakt fenix een zeer geliefd materiaal voor stijlvolle en moderne keukens. Zowel voor keukenkasten als werkbladen is fenix een geschikte oplossing. Uw keuken zal een chique geheel worden, gegarandeerd!

Naast het gekozen materiaal, speelt natuurlijk ook het design en de uitwerking daarvan een zeer grote rol bij de algehele uitstraling van uw nieuwe keuken. De designers en vaklieden van BY SENSA weten daar wel raad mee. Zij geven u graag een beeld – in de vorm van een schets – van de mogelijkheden. Daarbij is niets onmogelijk, want iedere BY SENSA keuken is handgemaakt. 

Fenix keuken | BY SENSA type 1.13

De voordelen van fenix keukens

Kiezen voor een fenix keukens wordt een stuk aantrekkelijker als u de voordelen van dit type keuken op een rijtje zet. De diepe kleur van het ondoorzichtige oppervlak laat reflectie van licht niet toe en is bovendien voorzien van een laag die microkrassen laat verdwijnen. De touch is zacht, waardoor het werkblad prettig aanvoelt. Andere voordelen van fenix keukens zijn:

Zelfherstellend vermogen. Krasjes verdwijnen vanzelf
Nanotechncoating: hard materiaal dat zacht aanvoelt
Nooit vingerafdrukken zichtbaar
Hygiënisch. Bacteriën krijgen geen kans
Niet statisch
Vorm-, hitte-, stoot- en schuurvast

Verschillende kleuren fenix

Veruit de meeste van fenix keukens kennen een zwart matte uitvoering. Chique en stijlvol, maar ook andere kleuren kunnen een ongekend effect opleveren. Fenix keukens zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, allemaal met een matte uitstraling. Natuurlijk zijn deze kleuren met elkaar te combineren voor spectaculaire en niet-alledaagse resultaten.

Een stijlvolle verschijning

Natuurlijk, uw nieuwe keuken is een plek waar gekookt en gewerkt wordt. Praktisch gemak speelt daarom een belangrijke rol. Maar kiest u voor een BY SENSA keuken, dan is uw keuken ook een decor van esthetische verfijning en design. Bovenal als u kiest voor een keuken in een fenix uitvoering. Wilt u eens rustig op uw gemak, vanuit uw favoriete stoel de mogelijkheden bekijken? Vraag dan brochure aan.

Fenix. Nanotechnologie. Mat. Zwart. Design.

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

Onze fenix keukens

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social