MENU

Greeploze keukens

Geen grepen in je keuken, maar strakke lijnen en minimalistische details. Greeploze keukens zien we vaak in een modern keukenontwerp terugkomen, maar harmoniëren ook perfect in bijvoorbeeld een klassieke keuken. Van welke keukenstijl je ook droomt, greeploze elementen passen binnen het plaatje.

Bekijk onze greeploze keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Onzichtbaar door techniek

Het kenmerkende element van greeploze keukens is natuurlijk de onzichtbare greep. Handgrepen, die zich normaal gesproken op de oppervlakte van een keukenfront bevinden, zijn bij de greeploze keuken weggewerkt.

Om deze grepen weg te werken zijn er verschillende technieken mogelijk. Voor het meest zuivere minimalistische effect, maken we gebruik van keukenfronten met greeplijsten. De bovenkanten of zijkanten van de keukenkastjes voorzien we daarbij van een minimale opening. Deze opening geeft je vingers precies genoeg ruimte om de keukenkast te kunnen openen. Het is ook mogelijk om door middel van een push-to-open systeem een greeploze keuken te creëren.

De uitstraling van een greeploze keuken

Een greeploze keuken straalt strakke elegantie uit, zonder handgrepen. Dit minimalistische ontwerp creëert een naadloze, moderne uitstraling en maximaliseert ruimte. Door de subtiele geïntegreerde openingssystemen heeft de greeploze keuken een gestroomlijnde look en biedt het gemakkelijke toegang tot kasten. Een greeploze keuken is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gemakkelijk te onderhouden. Het minimalisme versterkt de focus op de hoogwaardige materialen die we gebruiken en de strakke lijnen, waardoor de keuken een tijdloze en eigentijdse uitstraling krijgt die past bij diverse interieurstijlen.

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Greeploze keuken BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. Met vergaande zorgvuldigheid schetsen, ontwerpen, vervaardigen en plaatsen we iedere design keuken. Niks is standaard. Geen cataloguswerk. Geen imitaties. Ieder exemplaar is uniek.

Je greeploze keuken stemmen we volledig af op je smaak, stijl en wensen. Wij hebben ons doel bereikt als we een keuken voor je hebben gecreëerd waar je je thuis voelt. Waar je rust ervaart. En waar schoonheid en functionaliteit één zijn. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Breng een bezoek aan onze showroom

Openingstijden

Afwijkende openingstijden