Je bent hier:

Neff keukenapparatuur inspireert uw creativiteit in de keuken1

Laat niets uw kookideëen in de weg staan. De innovatieve Neff keukenapparatuur helpen u bij het bereiden van een voortreffelijke maaltijd. Of het nu een ovengerecht is, een viergangendiner of een heerlijk dessert; Neff keukenapparatuur voorziet in ieder gerecht. Al sinds 1877 helpt Neff gepassioneerde thuiskoks met het maken van de lekkerste gerechten. Neff keukenapparatuur wordt nog altijd in Nederland gemaakt en heeft herkenbare designs en unieke kenmerken. 

BY SENSA keukens kan de gehele collectie van Neff keukenapparatuur leveren. Wij zorgen ervoor dat de apparatuur – en u – niets zullen doen dan schitteren in uw nieuwe handgemaakte keuken BY SENSA.    

Neff apparatuur voor veeleisende thuiskoks

Neff keukenapparatuur is gemaakt voor de veeleisende thuiskok. De gebruiker staat centraal bij het ontwerpen en ontwikkelen van de Neff keukenapparatuur, zodat de keukenapparaten koken gemakkelijker, comfortabeler en leuker maken. Neff keukenapparatuur kenmerkt zich door praktische oplossingen en is ontwikkeld voor echte kookliefhebbers. Neff apparatuur maakt koken comfortabel, gemakkelijk en uniek.

Unieke Neff features

Voorbeelden zijn de Slide & Hide ovendeur die na het openen geheel automatisch onder de ovenruimte verdwijnt. Zo zit de ovendeur nooit meer in de weg. Een ander voorbeeld is het CircoTherm hetelucht-systeem waarmee u tot op drie temperatuurniveaus tegelijkertijd kunt bakken en braden in de oven zonder inmenging van smaken. Het perfect timen van uw gerechten is hiermee een stuk gemakkelijker geworden.

 

Bij BY SENSA vindt u een breed aanbod keukenapparatuur van Neff. De keukenapparatuur met het herkenbare design laten wij u graag zien in ons experience center. Mocht u besluiten om de apparatuur van Neff te kiezen, dan bieden wij deze aan tegen internetprijzen. Zo bent u zeker van een goede prijs en een handgemaakte keuken die past bij uw specifieke wensen.

Keukenapparatuur van Neff

Ovens
Ventileren
Koelen
Neff_inbouwvriezer

Flex inductiekookplaat van Neff met afzuiging

Mensen met een passie voor koken kiezen voor Neff

Neff keukenapparatuur weet dat u van koken houdt. Daarom doet het merk er alles aan om u uw kookkunsten zo goed mogelijk te laten uitvoeren.

Neff Slide & hide oven

Neff Slide & Hide® oven

De enig volledig inschuifbare ovendeur is van Neff. Met Slide® draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide® verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven. Het levert u ruimte en comfort tijdens het koken. Geen ovendeur meer die in de weg zit, het is zeer veilig bij hoge inbouw en uw oven is door de Slide & Hide® gemakkelijk bereikbaar. De deurgreep van de ovendeur draait comfortabel mee met uw hand. Met 71 liter oveninhoud is de oven net zo groot als een traditionele oven. Vanzelfsprekend sluit en schuift de ovendeur geruisloos.

Een andere unieke feature van Neff is de Circotherm technologie. De lucht in uw oven vormt zich als een gereguleerde luchtstroom om de verschillende gerechten heen die in uw oven staan. U kunt verschillende gerechten tot op drie verschillende niveaus bereiden. Dit allemaal zonder vermenging van geur en smaak. Top!

Be Social

Be Social