Je bent hier:

Greeploze keukens

Een greeploze keuken is de benaming van een keuken die is uitgerust met greeploze fronten en keukenkasten. Strakke lijnen en minimalistische details bepalen het schouwspel. Altijd stijlvol, want van nature hebben greeploze keukens een moderne uitstraling. Maar dat betekent niet per definitie dat greeploze fronten enkel toepasbaar zijn binnen moderne keukens.

Omdat elke BY SENSA handgemaakt is, zijn er eindeloos veel designmogelijkheden. Zo harmoniëren greeploze elementen perfect binnen klassieke keukens. Greeploze keukenkasten voorzien van handgespoten kwaststrepen én uitgerust met een marmer keukenblad is one of a kind. En in welke stijl u uw nieuwe keuken ook wilt uitvoeren.. Greeploze elementen passen goed binnen dit plaatje. Want greeploze keukenkasten zijn toepasbaar bij tal van materiaalsoorten. Van volledig uitgeruste panelen in eikenhout tot matte fronten gemaakt van fenix. Iedere uitvoering is mogelijk BY SENSA.


Onzichtbare handgrepen door verschillende technieken 

Hét kenmerkende element van greeploze keukens is natuurlijk de onzichtbare greep. Handgrepen, die zich op het oppervlakte van een front bevinden zoals bij een landelijke keuken veelal het geval, zijn altijd weggewerkt. Feit is wel dat u uw keukenkasten moet kunnen openen. BY SENSA hanteert hiervoor verschillende technieken. Voor de creatie van greeploze keukens met het meest zuivere minimalistische effect zijn keukenfronten met greeplijsten een geliefde methode bij BY SENSA keukens. De bovenkanten of zijkanten van uw keukenkasten voorzien wij van een minieme opening die uw vingers nét genoeg ruimte geven om de keukenkast te doen openen. Op deze wijze krijgt uw keuken het gewenste homogene en moderne design. Prefereert u echter volledig onzichtbare keukenkasten? Dan is het push to open systeem een ideale techniek.


Greeploze keukens voor minimalistische interieurs

Greeploos en natuurlijk
Greeploze keukens - BY SENSA KEUKENS
Strak lijnenspel
Greeploze keuken | BY SENSA KEUKENS
Minimalistisch tot in detail
Greeploze keuken | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER-2

De gemakken van een greeploze keuken

Behalve de schitterende esthetische kenmerken, hebben greeploze keukens ook voordelen op het gebied van gebruiksgemak. Dat begint al in de oriëntatiefase bij uw zoektocht naar een nieuwe keuken. Want u hoeft niet te kiezen uit het talrijke aanbod van knoppen en grepen. En ondanks het feit dat vette vingers sneller zichtbaar zijn, is het schoonmaken van een greeploze keukens kinderlijk eenvoudig. Lastige hoekjes zijn verleden tijd.

Bovendien, kiest u voor een greeploze keuken bij BY SENSA, dan is er meer mogelijk dan u misschien aanvankelijk had gedacht. Vooral op het gebied van technische vereisten omtrent hoge keukenkasten of kasten rondom inbouwapparatuur, kan het soms nadelig zijn om te kiezen voor greeploze elementen. Bij BY SENSA niet. BY SENSA keukens zijn namelijk stuk voor stuk uniek en handgemaakt. Hierdoor nemen de mogelijkheden aanzienlijk toe. In ons experience center te Heteren staan onze specialisten u graag te woord. Bovendien kunnen zij ter plekke een schets op maat voor voor u uittekenen. Liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag dan een brochure aan. 

Volg de elegante trend in keukendesign met greeploze keukens

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social