Je bent hier:

Stalen keukens met een sterk staaltje design

In een stalen keuken zijn het blinkende oppervlakten, strakke afwerkingen en industriële tinten die de boventoon voeren. Als het staal is dat de scepter zwaait, is het minimalisme dat ‘in overvloed’ terug te zien is. Stalen keukens lenen zich op en top voor simplistische doch ruim ruimtelijk opgezette designs. En wanneer technologisch vooraanstaande keukenapparatuur zich mengt in dit geheel, openbaren zich de rauwere randjes uit de meer industriële regionen. Het zijn deze entourages waarin stalen keukens tot echte werkplaatsen omgedoopt worden.

Warm gewalst staal is een extra industriële dimensie

Warm gewalst staal is een relatief nieuwe techniek die momenteel veel wordt toegepast binnen de keukenindustrie. Dikke stalen platen worden met een warme wals teruggebracht tot slechts 4 millimeter dikte. Dit geeft keukens een onvervalst industriële beleving. De matte looks zijn hier debet aan. Het worden keukens waar echt gewerkt mag worden. Ze kunnen wel tegen een stootje. Bijkomend voordeel is dat stalen keukens, of deze nu van geborsteld RVS of warm gewalst staal zijn, zeer harde oppervlaktes hebben. Hierdoor zijn de werkbladen ook beter bestand tegen krassen.


Handgemaakte stalen keukens in elke klasse

sober

Stalen keuken | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER 1

modern

Stalen keuken | BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER 2

Handgemaakte kwaliteit BY SENSA

Hoe u uw ideale stalen keuken ook in gedachte heeft, BY SENSA helpt mee uw ideale keuken te verwezenlijken. Dat begint allemaal in ons experience center waar onze designers met u en uw wensen meedenken. U krijgt hier een goed beeld van de mogelijkheden, mede door de op maat gemaakte schets die u mee naar huis neemt. Dat de mogelijkheden eindeloos zijn, komt omdat wij iedere keuken op maat maken. Iedere BY SENSA keuken is uniek en speciaal voor u met de hand vervaardigd. Wilt u eens zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Bestel dan de BY SENSA keukens brochure. Morgen kan deze al op uw deurmat liggen!

Stalen keukenblad en PITT Cooking zijn een perfecte harmonie

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social