Je bent hier:

Exclusieve keukens op maat gemaakt BY SENSA

Hoogwaardige materialen die het stralende middelpunt zijn van een luxe ogend groter geheel. Dát is waar BY SENSA voor gaat bij het creëren van een exclusieve keuken. Tijdens het gehele proces, van schets tot plaatsing, combineren wij ons gevoel voor esthetiek, samen met uw specifieke wens. Wat een exclusieve keuken nu tot een exclusieve keuken maakt? BY SENSA keukens zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen, afgewerkt tot in de kleinste details, voorzien van hypermoderne apparatuur en ze brengen uw gehele woonbeleving tot een next level.

 

One of a kind afwerkingen tot in de puntjes

Gaat u voor blinkende keukenbladen van marmer, of liever voor keukenbladen van gewalst staal? En zijn het ruime keukenkasten met tinten van brons erin verwerkt, of kiest u toch liever voor zwart eikenhouten keukenkasten? Welke keukenstijl u ook aanspreekt, of welke materialen tot uw favoriet mogen behoren… Klassiek, modern, landelijk… BY SENSA gegarandeerd u exclusiviteit. Cohesie en klasse zijn hier de sleutelwoorden. Het begint allemaal bij een schets op maat. Uniek, helemaal voor u.


Exclusieve keukens in elke stijl

tijdloos

Exclusieve keuken - BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER

klassiek

Exclusieve keuken designkeuken - BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER

modern

Exclusieve keuken wit hoogglans - BY SENSA KEUKEN EXPERIENCE CENTER

Exclusieve keukens op maat gemaakt BY SENSA

Hoe u uw ideale exclusieve keuken ook in gedachte heeft, BY SENSA helpt mee uw ideale keuken te verwezenlijken. Dat begint allemaal in ons experience center waar onze designers met u en uw wensen meedenken. U krijgt hier een goed beeld van de mogelijkheden, mede door de op maat gemaakte schets die u mee naar huis neemt. Dat de mogelijkheden eindeloos zijn, komt omdat wij iedere keuken op maat maken. Iedere BY SENSA keuken is uniek en speciaal voor u met de hand vervaardigd. Wilt u eens zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Bestel dan de BY SENSA keukens brochure. Morgen kan deze al op uw deurmat liggen!


Cooking meets design

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage
1. Oriëntatiegesprek en ontwerp | 2. Deskundig en praktisch advies  | 3. Handmatige productie | 4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social