Je bent hier:

Haal de natuur in huis met eiken keukens

Op de natuur raakt nooit iemand uitgekeken. Het biedt altijd nieuwe ontdekkingen en raakt nooit uit de tijd. Tijdloosheid en natuurlijke elementen gaan hand in hand. Met een eiken keuken haalt u de natuur in huis, inclusief het modebewuste en tijdloze karakter. Want een eiken keuken met natuurlijke elementen erin raakt nooit – of niet snel – uit de mode. Keukens met eikenhout kunnen zich zowel strak modern uitlaten, maar ook landelijk en stoer. Eikenhout is eindeloos te combineren. De mooiste en meest doortaste settings zijn haalbaar.

Massief en robuust of geslepen en verfijnd 

Een keuken met geschuurde eikenhouten elementen oogt totaal anders dan een eiken keuken waarin ongeslepen en robuust verweerde balken zijn gebruikt. Massief eikenhouten werkbladen met daarop KitchenAid keukenapparatuur geeft uw keuken een landelijke uitstraling. Fijn geslepen eikenhouten keukenkasten met strakke moderne inbouwapparatuur geven een modern karakter. Eikenhout heeft geen voorkeur voor klassiek, landelijk of modern.. Met eiken staat de weg vrij voor de creatie van iedere gewenste stijl. 

Zorgvuldig geselecteerd eikenhout 

Ieder stuk hout dat in onze eiken keukens verwerkt wordt, is zorgvuldig geselecteerd door BY SENSA. Alleen eersteklas hout is goed genoeg om een plek te krijgen in een handgemaakte keuken van BY SENSA. Of dat nu de nostalgie van oud eikenhout is of de hedendaagse pracht en praal van kersvers hout is, is ons om het even. Zolang het maar hout is waarmee wij u een sublieme handgemaakte keukenervaring kunnen bieden.


Handgemaakte eiken keukens in elke klasse

Moderne eiken keuken
Moderne eiken keuken | BY SENSA KEUKENS
Stoere eiken keuken
Stoere eiken keuken | BY SENSA KEUKENS
Landelijke eiken keuken
Landelijke eiken keuken | BY SENSA KEUKENS

Handgemaakte eiken keuken BY SENSA

Iedere keuken van BY SENSA keukens is met de grootst mogelijke zorg ontworpen, helemaal gericht op uw wensen en eisen. Zo ook onze eiken keukens. Onze vakmannen gaan pas over op productie als alles klopt. Tijdens de productie van uw eiken keuken leveren verschillende vakmannen hun ambachtelijke kunsten. Timmermannen, steenhouwers en spuiters doen een voor een waar zij het beste in zijn. Zo ontstaan er BY SENSA keukens alleen unieke handgemaakte keukens. Inspiratie opdoen? Vraag een brochure aan.

Met een eiken keuken haalt u de spiegel van de onvoorspelbare en robuuste natuur in huis

Belofte BY SENSA

Een keuken is een plek waar u, dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat, met plezier uw maaltijden bereidt en samen kunt zijn. Vanzelfsprekend heeft u hier uw eigen ideeën en wensen over. BY SENSA begrijpt dat en creëert een keuken waar u zich thuisvoelt. Dat beloven we. 

De realisatie van uw droomkeuken

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het waarmaken. Onze werkwijze is altijd hetzelfde, of u nu kiest voor een instapmodel of een luxe designkeuken.

1. Oriëntatiegesprek en ontwerp
2. Deskundig en praktisch advies
3. Handmatige productie
4. Deskundige montage

Kwaliteit. Alles in eigen beheer.

Meubelmakers | Steenhouwers | Spuiterij | Monteurs
Spuiterij keuken
BY SENSA Montage van uw keuken
Meubelmakers | Steenhouwers
Spuiterij | Monteurs

Be Social

Be Social